Puhuiko Sauli Niinistö eilen totta?

Laura Huhtasaari otti eilisessä MTV:n vaalikeskustelussa kantaa mm. nykyisen presidentin toilailuun koskien viimeisintä perussuomalaisten puoluekokousta. Huhtasaari totesi presidentin todenneen, että pitäisi "edellyttää tehokasta katumista", viitaten mm. Halla-Ahoon – vai miten se meni?

Sauli Niinistöhän tuolloin perussuomalaisten puoluekokouksen jälkeen otti kantaa tulevan hallituksen kokoonpanoon. Niin minä ainakin Niinistön puheen tuolloin tulkitsin – siis siten, että hän nimenomaan katsoi, että perussuomalaisten ei pitäisi jatkaa hallituksessa koska "tuomioitakin on, eikä tehokasta katumista ole" [ei suora sitaatti].

Eilisessä vaaliväittelyssä Sauli Niinistö sitten totesi, että hän ei ole ottanut minkäänlaista kantaa hallituksen kokoonpanoon tuolloin. Pikkaisen olen eri mieltä – minä siis.

Ehkä kyseiseen uutisjuttuun voisi jostain löytyä jopa linkki mutta ainakaan minä en jaksa sellaista etsiä.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu