Puhuiko Sauli Niinistö eilen totta?

Laura Huhtasaari otti eilisessä MTV:n vaalikeskustelussa kantaa mm. nykyisen presidentin toilailuun koskien viimeisintä perussuomalaisten puoluekokousta. Huhtasaari totesi presidentin todenneen, että pitäisi "edellyttää tehokasta katumista", viitaten mm. Halla-Ahoon – vai miten se meni?

Sauli Niinistöhän tuolloin perussuomalaisten puoluekokouksen jälkeen otti kantaa tulevan hallituksen kokoonpanoon. Niin minä ainakin Niinistön puheen tuolloin tulkitsin – siis siten, että hän nimenomaan katsoi, että perussuomalaisten ei pitäisi jatkaa hallituksessa koska "tuomioitakin on, eikä tehokasta katumista ole" [ei suora sitaatti].

Eilisessä vaaliväittelyssä Sauli Niinistö sitten totesi, että hän ei ole ottanut minkäänlaista kantaa hallituksen kokoonpanoon tuolloin. Pikkaisen olen eri mieltä – minä siis.

Ehkä kyseiseen uutisjuttuun voisi jostain löytyä jopa linkki mutta ainakaan minä en jaksa sellaista etsiä.

0
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja. Entinen heikompien auttaja, siitä kiitos Sonjalle.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu