Olen paha rikollinen.

Kerroin taannoin vapaavuorossa, että; olen poliisia pakoileva rikollinen. Myöhemmin kerroin siihen myös syyn. Itse asiassa en missään vaiheessa ollut karkuteillä. Kuten olen kertonut niin heti kun sain tietää, että poliisi minua etsi niin minä itse soitin poliisille. Eikä tuon soiton jälkeen kulunut kuin noin puoli tuntia niin olin poliisiasemalla kuulusteltavana.

Yhtenä (huom. yhtenä) syynä kuulusteluun oli vielä julkaisematon kirjani, joka minun oli alun perin tarkoitus julkaista 11.11.2017, ja nyt on tarkoitus julkaista se 15.5.2018, se on siis osasyy. Toinen syy on lähettämäni sähköposti jossa on linkki eräälle sivulle jota nyt enää ei netissä ole, ja jota asiaa tutkii niin ikään poliisi – pyynnöstäni, kiitos!

Että maailma on kummallinen?

(kirjasta tuon linkin takana on vain alkuosa) Lue koko kirja ennen päätelmiä.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu