Aktiivimalli – EU – en ole rikollinen!

Kirjoitin viimeksi, että olen paha rikollinen. No joo: olen "paha rikollinen". Tiedättekö mikä on ns. virallinen ilmoitus?

No nyt tiedätte, jos klikkasitte ja katsoitte. Nyt olen taas asialla. Olen "hitto vie" vienyt Suomen aktiivimallin Komission pohdittavaksi.

Olen hankkinut, voiko niin sanoa? miksei voisi? aiemminkin Suomelle EU:n komission virallisen ilmoituksen.

Nyt jään odottamaan, menee 6-12kk, jotta saamme tuollaisen ilmoituksen. Toki voi käydä niinkin, että Komissio toteaa, että ei ole syytä antaa Suomelle virallista ilmoitusta. – jos niin käy, niin "Sipilä voittaa" minut – entä muut?

Huomio: olen sairaslomalla koska olen "hullu" – ei kukaan muuten tuollaisia EU-komissiojuttuja hoitaisikaan? http://www.vehmaskangas.fi

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu