Järkevä kommenttini vähentää päästöjä.

Jos asun täällä niin miksi minun pitää mennä töihin tonne kun samaan aikaan tuolla asuva tulee töihin tänne tekemään sitä hommaa mitä minä menen tekemään sinne – ihmetteleekö kukaan?

Alun perin piti kirjoittamani tästä enemmänkin, mutta tavallaan keskustelua käytiin jo.

Mielestäni tämäkin liittyy asiaan – ehkä pikemmin käänteisesti?

 

Itse tuumaisin niin että: jos asun paikkakunnalla A ja minulle tarjotaan töitä paikkakunnalta B, ja samaan aikaan joku paikkakunnalta B käy tekemässä juurikin tuota työtä paikkakunnalla A, jossa asun niin minun pitäisi saada valita: vaihdetaan paikkoja.

Voisikohan tuollainen joskus onnistua?

Tiedän nimittäin, että esimerkiksi eräs henkilö ajaa päivittäin Kankaanpäästä Poriin hoitamaan terveydenhoitajan tehtäviä. Häntä vastaan ajaa aina eräs porilainen joka menee Kankaanpäähän hoitamaan terveydenhoitajan tehtäviä.

Äly hoi, älä jätä – koska se jätti?

  JuhaniVehmaskangas
  Pori

  Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
  Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

  Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

  Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
  ex. "perushullu professori".

  p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
  Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

  Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos!

  Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu