Minulla on toivomus, ja ongelma?

Tänään olen taas ollut liian aktiivinen. Älkää siitä suuttuko, tunnettehan minut? Oman käsitykseni mukaan puhun, bloggaan, ja kommentoin aina järkeviä. Paitsi jos sääntö: välillä tulee puhuttua seksistä täällä, vaikka se kuuluu vapaavuoron viihteeseen.

Aina kun itse kirjoitan jotain niin tarkoitukseni on joko:

a)kuulla mitä mieltä ihmiset ovat

b)kertoa miten asian pitäisi olla

c)kertoa miten asia on

Tuolta kannalta ajatellen haluan myös kuulla vastauksia.

Mutta jos kirjoituksessani sanon, että aa on kolme, ja joku väittää, että se on neljä, niin saanhan odottaa perusteluja?

Olen siis sitä mieltä, että kun joku kertoo, että matkaa oli kolme jalkaa niin hän pystyy heittämään faktat pöytään: kaveri kävi mittaamassa ja tulokset on tallennettu viraston tietokantaan.

Taidan olla vähän hölmö kun pidän vääränä sellaisia "mutu" perusteluja jotka pohjautuvat siihen, että "kaveri kertoi". On se kertoja joskus saattanut olla kaverin äitikin.

Tarkoitan sitä, että jos minä sanon, että jalka on 33 senttiä niin sen pitää perustua johonkin muuhun kuin "muistaakseni".

Sitä siis tarkoitan, että jos ei ole faktaa niin ei sitä pidä faktana esittää. Ja jos on faktaa niin se on helppo todistaa.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu