Jos Niinistö voittaa vaalit niin Voitto-robotti asiasta uutisoi

Siltä se nyt vahvasti näyttää. Nykyinen presidentti Sauli Niinistö jatkaa presidenttinä seuraavat kuusi vuotta. Miksikö tästä nyt kirjoitan? Siksi, että olen näistä vaaleista kirjoittanut aiemminkin ja tuolloin olin vahvasti sitä mieltä, että vaaleissa mentäisiin toiselle kierrokselle.

Miksi ajattelin, että mentäisiin toiselle kierrokselle? No tietysti siksi koska Niinistön kannatus näytti laskevan laskemistaan. Niinistön kannatus oli kuitenkin mielipidetiedustelujen mukaan hyvä matkaa yli kuudenkymmenen prosentin (keskimäärin) ennakkoäänestyksen ajan. Ennakkoäänestysprosentti oli 36,1%.

Kun otetaan huomioon, että äänestysprosentti kokonaisuutena jäänee alle 70%:n niin varsin paljon pitäisi ihmisten äänestää varsinaisena äänestyspäivänä, huomenna sunnuntaina, muita kuin Niinistöä jotta toiselle kierrokselle mentäisiin. On siis hyvin todennäköistä, että Suomi säästää kymmenen miljoona.

Niinistö siis saattaa voittaa vaalit jo ensimmäisellä kierroksella, ja todennäköisyys sen puolesta näyttääkin nyt "yllättäen" olevan suurempi kuin se, että mentäisiin toiselle kierrokselle. Suurin mielenkiinnon kohde monella lienee kuitenkin se, että kuka on kakkonen.

Vaalin tuloksista paikkakuntakohtaiset uutisjutut laatii Voitto-robotti. Mielenkiinnolla noita uutisia odotamme.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu