"Laura Huhtasaari arvioi ehdokkuuden olleen hyvä koulu"

Otsikko on suora sitaatti siitä mitä Lehdessä lukee. Hyvä arvio opettajalta? Laura on myös todennut mm.:

"Olen jo vanha nainen, että en mä jaksa. Nukkuminen ei ole yliarvostettua." totesi Laura Huhtasaari. Hän kertoi myös seuraavaa: "…ammutaan revolverilla."

Ammuskelu voi olla myös hauska harrastus – muistatteko miten minä olen kertonut ampuneeni? (ainoana Suomessa, ehkä). – Mutta olenkin minä. [kirjassanikin kerrottu].

"Vaalitulos oli perussuomalaisille älyttömän hyvä juttu", Laura toteaa. Minä olen samaa mieltä, ja samaa mieltä vaikutti TV-uutisten mukaan olevan myös puolueen nykyinen puheenjohtaja Halla-Aho (käytän hänestä tässä sukunimeä).

Seuraavat vaalit ovat ensi vuonna. Ne ovat eduskuntavaalit. Minä tuskin olen ehdokkaana mutta Laura Huhtasaari on sitä aivan varmasti, vaikka itse totesikin, ettei vielä asiaa varmaksi tiedä. (Minä arvaan).

Laura on todennut: "–Ei ole toimittajan tehtävä kertoa, että mielipiteeni ovat vääriä. Toimittajan tehtävä on laittaa mut perustelemaan ja antaa perustella." Olen tuosta täysin samaa mieltä. Entä sinä?

Ovatko perussuomalaiset äärioikeistolainen populistipuolue kuten New York Times väittää?
-kreationisti, onko sillä merkitystä? Silloin kun minä äänestän johtajaa valtakunnanpolitiikkaan niin en äänestä sen perusteella mihin hän uskoo. Olisi eri juttu olla äänestämässä sitä, että kenestä tulee piispa tms.

Muistan jonkun sanoneen niinkin, että hän ei äänestä tiettyä ehdokasta koska ei pidä ehdokkaan äänestä. Ja kuten on tullut todettua niin Laura kuulemma hymyilee liikaa. (viimeisin Ps-lehti).

Eräälle henkilölle joskus annoin neuvon: hymyile vastaantulijoille ystävällisesti. He hymyilevät takaisin, ja sen jälkeen sinullakin on parempi mieli. Ja aina aamulla herätessäsi hymyile – mene peilin eteen ja hymyile. Kokeilkaa. Kokeile!

Olen taitanut ehdottaa myös "hassuja". Olen tulevassa kirjassani ehdottanut ihmisille mm.: jos teillä ei ole muita halattavia niin halatkaa puita.

Laura Huhtasaari kommentoi – niin mitä puoluetta: "Kun Väyrynen jää pois, se puolue on menneisyyttä."
Totta: tuo jää nähtäväksi, mutta on se mahdollista. Vai onko? (ja mikä puolue?)

"Meillä on konsensusmedia"

"Mikä oli kovin paikka?

–Ehkä Ylen vaalitentti. Mulla oli influenssa ja yli 38 astetta kuumetta."

 

Hyvin Laura pärjäsi! Mitä voimme tuloksesta päätellä?

Ainakin sen, että Satakunnassa ja Vaasassa Laura oli tuloslistan kakkonen, eli oikeasti ykkönen.

 

* * *

 

"–Perussuomalaisissa on jatkuvuutta. Meillä on hirveästi nuoria, kuten myös vihreillä. Ei ****** ole. Siellä on paljon yli 75-vuotiaita."

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu