Aktiivimalli, nyt?

Me kaikki yhdessä voimme tehdä tällä hetkellä vain yhden järkevän asian joka on kannattava jo voimassaoleva aktiivimalli huomioiden. Edustatpa sitten kokoomusta (kansan ehdokas), eli oikeistoa, tahi Rinnettä (tahi = entinen lakisana) , niin ainoa järkevä vaihtoehto on kannattaa aktiivimallia.

Aktiivimalli takaa kaikille (keskimäärin) enemmän töitä, ja pienemmän palkan. Ja se on SS:n etu, enkä nyt SS:llä takoita Soini-Sipilää, vaan Sampo-Sipilää. KOSKA: kuten on todistettu niin aktiivimalli ei pienennä työttömyysturvaa.

Mutta pysyn silti edelleen kannassani: http://juhanivehmaskangas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250211-vakivalta-ja-uhkailu

Joka tarkoittaa käytännössä sitä, että Sipilä yllyttää meitä ihmisiä, jollainen hän ei ole, väkivaltaan? Henkiseen siis, ei kai muuhun, jos muuhun niin sitä en kykene hyväksymään.

Edelleen olen sitä mieltä että: http://juhanivehmaskangas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250178-aktiivimalli-ei-leikkaa-tyottomyysturvaa – olen siis samaa mieltä kuin miljonääri Sipilä?

Ja kolmanneksi totean, että mitä naiset ovat: http://juhanivehmaskangas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250178-aktiivimalli-ei-leikkaa-tyottomyysturvaa

* * *

 

Tack – se on ruotsia jota Sampo ei aina ymmärrä? Mutta siis "kiitos".

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu