Ihmisten pitäisi tietää – pitäisikö? …ja mitä?

Aina möläyttelen. Viimeksi Markku Huuskosta, jonka uskon tässä asiassa olevan samaa mieltä kuin minä olen. Ongelma on se, että media (lehdistö ym.) ei yleensä uskalla toimia siten kuin minä nyt toimin. Syy: minulla ei ole mitään menetettävää – siksi uskalsin Markkuakin ihan nimellä arvostella, enkä häntä onneksi nolannut, itseni ehkä nyt?

Mutta siis – katso kuva.

Tästä US saa vielä jutun, ehkä, mistä se riippuu?

No siitä kai, että kun minä lähetin Salon kaupungille sähköpostin:

"Tervehdys,

Salon kaunpungin (kaupunginhallituksen) henkilöstöjaosto on 18.1.2018 tehnyt pykälässä 21 päätöksen henkilökohtaisen lisän maksamisesta.

Pykälä on merkitty salaiseksi eikä siitä saa siksi käytännössä mitään tietoa julkisesta pöytäkirjasta.

Pyydän, että toimitatte minulle sähköpostitse kyseisen asiakohdan kaikki tiedot siten, että henkilön jota asia koskee, henkilöllisyys ei käy siitä ilmi.

Lisäksi pyydän, että samassa yhteydessä esitätte perustelut sille miksi päätös kokonaisuudessaan on käsitelty salaisena.

 

Juhani Vehmaskangas
julkishallinnon asiantuntija"

 

* * *

 

Kerron tuloksista täällä. Tosin lupaan kuitenkin pienellä viiveellä tulokset täällä kertoa, annan ne ensin toimituksen käyttöön. – kiitos taas.

 

Saattaa tosin olla, että koko jutussa ei ole mitään uutisoimisen arvoista, (paitsi minun mielestäni?).

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu