Ex-kansanedustaja Jörn Donner kertoo järkiintyneensä

Jörn Donner kertoo tuoreessa lehtijutussa, että hän on ainakin nyt tällä hetkellä samaa mieltä kuin heikko-osaiset kansalaiset. Tuo mielipide on, että nyt 85-vuotiaana hän on sitä mieltä, että ex-kansanedustajien saama sopeutumiseläke on: perverssiä, sairaalloista, ja moraalitonta.

Mitä tuo käytännössä tarkoittaa? Jos Donner on oikeassa niin meillä täällä Suomessa on aikoinaan ollut kansanedustajina perverssejä, sairaanloisia, ja moraalittomia henkilöitä. Heidät olisi helppo listata, ja Donner sitten vetää syytteeseen kunnianloukkauksesta, vai kuinka?

"Lukeminen kannattaa aina" – niin se on. Ajatteleminenkin kannattaa, kuten myös se, että ottaa asioista selvää ennen kuin tekee päätöksiä, tai sanoo mitään. Monta kertaa parempi on sanoa: saanhan miettiä hetken?

Vanhuus ja viisaus, niin sen väitetään olevan. Donnerkin on nyt viisastunut, ja koska hän tietää, että ei enää kauaa tule sopeutumiseläkettä saamaan niin nyt on sopiva aika hänen sanoa totuus, oma mielipiteensä. Jota ei tietenkään sopinut sanoa silloin kun hän oli kansanedustaja.

Aivan, on totta, että tuo sopeutumiseläkeasia on tullut kansalaisten yleiseen tietoisuuteen vasta viimeisten kymmenen vuoden aikana, ja se on vaikuttanut myös siihen miten kansanedustajat nykyisin asiaan suhtautuvat.

Toinen asia mikä pitäisi myös saada kansan laajaan tietoisuuteen on ex-kansanedustajien saama ns. kansanedustajan toimeentulotuki. Tuota tukea saa sellainen edustaja joka ei saa sopeutumiseläkettä. Mielipiteeni tuohon on, että kansanedustajat joutavat asiassa samalle viivalle kansalaisten kanssa.

Oletko sinä perverssi, sairaanloinen, ja moraaliton? Olet jos kannatat vanhaa systeemiä, Donnerin mielestä siis.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu