Mitäs me narsistit?

Nyt olen vielä kotona. Kohta en enää ole joten siitä syystä en pysty kommentointia seuraamaan. Oikeusjutun voin kyllä nostaa, mutta miksi sen tekisin?

Aion siis poistua asunnostani. Enkä mene naapuriin, vaan kauemmas. Välillä saatan kävellä jopa kymmenen kilometriä – kahdessa tunnissa.

Nyt aion kävellä kilometrin verran: menen baariin – palaamaan biljardia, koska tossa lähibaarissa se on ilmaista, ja minulta on rahat vähissä. Ja koska baarin omistajakin kanssani pelaa, "jos ei ole 'ihmisiä' paikalla".

On minusta kirjoitettu kirjakin, jokin narsismi siinä luki otsikossa. Kun sen käsiini sain ja sitä luin niin en voinut kuin ihmetellä: miten joku henkilö joka minua ei lainkaan tunne voi kirjoittaa kirjan jossa tarkalleen kerrotaan millainen olen – kertakaikkiaan hämmästyttävää? En ole sen paremmin tähtitieteilijä kuin pasifisti – olen JU-HANI pour…

Virheet minua aina harmittavat. Onneksi niitä tekevät kaikki muut paitsi minä.

Olen siis NARSISTI?

Kyllä, olen, ja tuohon asiaan tartuin kun viimeksi kävin kameroiden edessä TV:tä varten kuvattavana.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu