Aina paha? Mutta onko Jumala olemassa?

Viime päivinä olen kertonut mm. syyn siihen miksi maapallon ilmasto muuttuu. Miksi se on lämmennyt, ja miksi nyt taas parina seuraavana vuonna saamme Suomessakin lunta talvisin.

Asialla "ei ole" [sitaateissa koska merkitys on pieni] mitään merkitystä ihmisen aikaansaamien hiilidioksidipäästöjen kanssa. Se joka tietää jotain otsonikadosta niin ihmettelee tällä hetkellä sitä, että miksi otsonikato niin äkkiä hävisi?

Kerronko mistä otsonikato johtui – en kerro. Koska en enää muista, luin ja kuulin siitä 80/90 luvun taitteessa.

Sen voin sanoa nyt heti ja tässä, että Jumala ei näihin asioihin vaikuta – vai vaikuttaako?

Mikä on Jumala, tuo kaikkivaltias? Jos Häntä pidetään sinä asiana joka kaikkeen vaikuttaa niin tottakai "Hän" on olemassa, eikö vaan?

Totuus kuitenkin lienee, ja on, että me kaikki olemme yhdessä "Jumala".

Se mitä teemme, vaikuttaa kaikkeen tulevaan. 

Mutta kyllä joo, siihen miten meillä täällä maailmassa menee niin vaikuttaa moni muukin asia – itse pystyn niihin hyvin vähän vaikuttamaan, mutta väitän vaikuttavani enemmän kuin sinä.

* * *

Jupiter on suuri planeetta, kuten tiedämme, ja Jupiterin vetovoimalla on vaikutusta maan kiertoratataan, joka ei ole pyöreä (kuten joku luulee), eikä se ole edes ellipsi. Tuo seikka vaikuttaa osaltaan maapallon "lämpenemiseen".

Tulivuorenpurkauksia on taas tulossa – maapallo siksi viilenee. Tehkäämme kaikkemme sen eteen?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu