Miten voisin loukata Markku Huuskoa?

Ajanko itseäni "kiven alle"? Eräs henkilö kommentoi erästä kirjoitustani taannoin: "oletpa sinä tyhmä", ja sitähän minä olen, nyt ja aina, enkä tästä viisastu (ÄÖ 137, mensa Cattel&Cattel 2012) – tyhmä siis olen. Mutta tyhmyys ja viisaus eivät ole vastakohtia. Kuten eivät myöskään tyhmyys ja älykkyys.

Myönnän olevani hölmö, älykäs, en juntti.

Huuskon nimen laitoin otsikkoon vain siksi, että lukisitte, ehkä joku jopa kommentoi. "Tyhmä-ämmä", tai joku "paha-akka", tai "ju-hani".

Miten oikeus voi päättää, että sana "neekeri" loukkaa jonkun kunniaa?

Olen harrastanut seksiä neekerin kanssa. Ei se ollut paha juttu, ja tapahtui Suomessa. Lola on todennut, että hän kyllä pahastuisi jos häntä sanottaisiin neekeriksi koska hän on mulatti. En ole häntä neekeriksi sanonut, vaikka ihan nätti hän aikoinaan olikin.

Minua on sanottu valkolaiseksi, en ole siitä vielä juttua nostanut – varmana voitte pitää, että jos joku neekeri, joita ei siis ole olemassa (Suomessa virallisesti), minua valkolaiseksi haukkuu niin jutun nostan. Totta, häviän sen koska kuulun enemmistöön. Juttua ei ole tulossa koska nykySuomessa neekereitä ei ole olemassa. (kts. edellä).
-em. syystä kukaan mainittuun ryhmään kuuluva ei voi juttua nostaa.

Niin, totta, miksi sen muistan – joo, kun asuin Tampereella niin olin sellaisen kanssa sängyssä, nukkumassa siis. Voi se olla, että muistan väärinkin. Toisaalta muistan myös pikkupoikana nähneeni täällä Suomessa neekerin kadulla kävelemässä. Tunnistin sen siitä, että se oli "musta".

Tästä eteenpäin?

Ai niin, miten voisin loukata Markku Huuskoa, oli otsikon kysymys? Olen sen jo tehnyt. Annan haastattelun.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu