Olen vihdoinkin palannut palstoille – heh:-(

Niin siinä kävi, että maaliskuun alku täälläkin jo koitti. Minulta nimittäin evättiin "sääntöjenvastaisen" toimintani vuoksi oikeus kirjoittaa ja kommentoida "hetkeksi". Oikeudet luvattiin palauttaa maaliskuun alussa, ja tänään ne  palautettiin. Nyt on siis Uuden-Suomen toimituksella maaliskuun alku – kiva juttu.

Hyvin vähän olen tässä välissä palstaa seurannut. Enemmän olisi pitänyt, mutta jos nyt taas jatkossa löytyisi siihenkin aikaa. Sen olen huomannut, että US:n toimintaa joku ehti jossain välissä arvostella – se ei ole uutta.

Varmasti minäkin sitä tulen vielä jatkossakin arvostelemaan, kuten olen tehnyt aiemminkin. Jotenkin minusta tuntuu, että nyt minulla on jopa enemmän rahkeita tuohon arvosteluun – no aika näyttää, en tiedä mitä?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu