Haukut Usarin toimitukselle! Onko Huusko vastuussa?

Heikki Karjalainen kirjoitti 15.3. blogiini kommentin: "Riisu tuo pellen olemuksesi, jos et halua olla pelle tahallasi."

Vastasin kommenttiin. Olisin tietysti voinut kommentin poistaakin mutta niin en halunnut tehdä. Seuraava kommentti oli Henteri Virkkulan kommentti jossa hän mm. toivotti Karjalaiselle: "Jäämme hartaasti odottamaan rangaistusta. Hyvästi Karjalainen."

Tänään huomasin, että US:n toimitus oli poistanut tuon Karjalaisen kommentin. Kommentti oli siirretty tuonne: hallitse kommentteja linkin taakse, josta saatoin sen käydä palauttamassa, kuten heti teinkin.

Mielestäni Uuden Suomen toimitus menetteli väärin sillä tiedän, että kun kommentti on poistettu niin jo tuolloin on ketjussa ollut tuo kuvassa viimeisenä näkyvä viestini: ":-D Onnistuit ainakin saamaan minut nauramaan. Minusta on täällä esitetty …"

Sitä en tiedä onko Karjalainen saanut kirjoituskiellon.

Todellakin. Uuden Suomen toimitus siis poistaa kommenttaja kunhan joku vaan ilmoittaa, että kommentti ei ole sovelias, ja vaikka kommentin kohde olisi ilmoittanut, että kommenttia ei pidä poistaa – ai kun kiva?

Tämä nyt osaltaan osoittaa sen, että meillä ihmisillä on erilaisia näkemyksiä siitä mikä on sopivaa. Mutta mielestäni silloin kun asia on vähänkään kyseenalainen niin… -hmm.. niin: onko silloin tuomio: syyllinen?

Olen vahvasti sitä mieltä tällä hetkellä, että Uuden Suomen toimitus (Markku Huuskon valvonnassa) on liian hanakka kirjoituksia ja kommentteja poistamaan ja blogisteja bannaamaan, kuten teki minulle taannoin.

Sen olen niin ikään havainnyt, että US:n toimituksen kanssa ei tästä asiasta ole mahdollista käydä asiallista keskustelua – ei minkäänlaista keskustelua. Vaikeneminen on tässä tapauksessa jonkinlainen tyhmyyden merkki, mielestäni.

Onko Karjalaisella siis nyt kirjoituskielto? Onko sellainen taas tulossa minulle, ja jos niin miksi?

Yhtään Karjalaisen kommenttia mukavampana en voi pitää Jorma Mollin kommenttia: "Juhani, mahtaako sulla olla lepakoita tapulissa?" Mutta onneksi US:n toimitus ei ole nähnyt syytä tuon kommentin poistamiseen.

Onhan minut eräässä kommentissa joku nimittänyt tyhmäksikin. Sekin kai US:n mielestä ok?

  JuhaniVehmaskangas
  Pori

  Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
  Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

  Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

  Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
  ex. "perushullu professori".

  p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
  Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

  Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos!

  Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu