Otsikossa HUUTAMINEN sallittua?

Kuten tiedämme niin säännöt kieltävät ns. huutamisen, eli isoilla kirjaimilla kirjoittamisen. Joillekin tuo lienee kuitenkin sallittua? (kuvat).

Voihan se toki olla niinkin, että toimitus nykyään sallii kaikille HUUTAMISEN. Selvää on, että yksittäisen sanan tehostekeinona sitä pitää saada käyttää, mutta onko oikein jos vaikkapa KOKO OTSIKKO HUUTAA?

Otsikko näkyy kaikille huolimatta siitä lukeeko koko kirjoituksen.

Mielenkiinnolla odotan kuulevani toimenpiteistä tässä asiassa. Vai pitääkö toimituksen "vaikeneminen on kultaa" linja. (yhdessä kuvassa kysymykseni toimitukselle).

Itse asiassa olen sitä mieltä, että toimituksella pitäisi olla omat tunnukset (onko?) joilla se voisi vastata blogistien blogeissa ja kommenteissa esittämiin asiallisiin kysymyksiin. Asiattomiin ei tietenkään ole tarpeen vastata – kuin ehkä asettamalla kirjoituskielto?

 

Parannusehdotuksia:

-sääntöjen pitäisi olla selkeät

-kirjoituskieltojen pituudet pitäisi määritellä. Nykyisin ne ratkaistaan mielivaltaisesti – miksi?

-annetut kirjoituskiellot ja niiden syyt pitäisi kertoa muille blogisteille.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu