Aktiivimalli toimii ihan oikeasti!

Aktiivimalli todellakin toimii. Kelan mukaan huhtikuun alusta aktiivimalli on leikannut lähes sadalletuhannelle työttömälle maksettavan päivärahan määrää. Osa tuosta joukosta saa menettämänsä päivärahan tilalle toimeentulotukea.

Aktiivimalli todellakin vähentää työttömyyttä

Aktiivimalli kuitenkin ihan aidosti parantaa työllisyyttä. Osin siitä syystä, että pari prosenttia työttömistä on aidosti aktivoitunut ja siten välttänyt korvauksensa leikkaamisen. Aktiivimalli kuitenkin työllistää paljon henkilöitä pikkaisen toisella tavalla. Alkuunhan Sipilän hallitus keksi haastattelut, hyvä!(?)

Haastattelut ja aktiivimalli toimivat osittain samalla tavalla. Molempiin tarvitaan tekijöitä! Kun työllistyt haastattelemaan muita työttömiä et enää ole työtän ja hups, työttömyys vähenee. Samoin kun työllistyt aktiivimallin asiantuntijaksi, joita Sipilän pari päivää sitten antaman kommentin mukaan tullaan tarvitsemaan noin 50.000 tuhatta niin hups – taas miellä on 50.000 työtöntä vähemmän. Kiistatta siis aktiivimalli vähentää työttömyyttä, se siis toimii. Hyvä!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu