Kokoomuksella on vielä toivoa!

Stephen Hawking: “However bad life may seem, there is always something you can do and succeed at. Where there's life, there's hope.” Minä: huomenna kaikki on… – paremmin?

Petteri Orpo, kokoomuksen puheenjohtaja on kertonut, että sosiaalietuuksien indeksijäädytyksiä ei ole varaa poistaa. Sen sijaan työn verotusta voidaan keventää.

Vinkiksi Orpolle ja kumppaneille. Työn verotusta ei suinkaan tule keventää kaikilta vaan ainoastaan paremmin ansaitsevilta. On siinä ja siinä kannattaako alemman keskiluokan verotusta lähteä alentamaan mutta ylemmän keskiluokan verotuksen alentamisen pitäisi olla itsestäänselvyys.

Indeksijäädytysten suhteen ainakin sosiaalietuuksia saavat lienevät samaa mieltä, siis pienituloiset eläkeläiset, työttömät, lapsiperheet, köyhät. He ovat siis samaa mieltä siitä, että Orpon höpinät ovat hölmöjä. Ikään kuin talouden parissa puuhastelisi joku harrastelija jolla ei ole tietoa – niin mistä?

Ehkä sen sijaan, että indeksijäädytykset pidetään voimassa olisi tarpeen jopa leikata sosiaalietuuksia ja satsana nuo "säästöt" varakkaampien tuloveron alentamiseen. Jos jotain sosiaalietuutta jossain vaiheessa korotetaan niin ilman muuta ensimmäiseksi asumistukea.

Tässä nyt vähän vinkkiä kokoomukselle, etenkin itselleen pääPetterille. 
Muista myös: vaikka kuinka huonolta näyttäisi niin aina voit onnistua jossain. Aina on toivoa (paremmasta).

* * *

Miten köyhien hyvinvointia voitaisiin lisätä ilman, että siitä tulisi kustannuksia kenellekään?

Ratkaisu on liikunta. Liikunta tutkitusti parantaa niin mielen- kuin ruumiinterveyttä.

Köyhät: kyykkyyn, ylös, kyykkyyn…. (kyllä se siitä).

* * *

P.S. tuolla ihan aluksi on tuo lainaus.Hawking sattui syntymään hyvänä päivänä, kahdeksantena, kuten minäkin. Kun tuon kasin keikauttaa 90 astetta niin mitä meillä on: merkki äärettömyydestä – sopi hänelle 🙂
Tänäänkin on 8. päivä.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu