Hyvät ihmiset: tarkistakaa luottotietonne!

Omat luottotiedot voi tarkistaa kohtalaisen helposti.
Ohjeet omien luottotietojen tarkistamiseen löytyvät täältä.

Asun itse vuokralla ja olen viime aikoina kohtuullisen aktiivisesti etsinyt uutta kämppää. Sellaisen onnistuinkin löytämään ja muutto on siis edessä. Pari vuokravälittäjää minulle hakemusteni tiimoilta soitteli ja pyysi tarkempia tietoja maksuhäiriömerkinnöistäni. Yhtenä velkojana oli entinen naapurini, mitä merkintää kovasti ihmettelin. Lupasin noille välittäjille tarkempaa selvitystä. Ensiksi kuitenkin tilasin omat luottotietoni jotka jokaisella on oikeus saada maksutta kerran vuodessa.

Toden totta. Luottotiedoissa oli 350 euron maksuhäiriö tuolle ex-naapurilleni. Pyysin tietoni myös ulosottovirastosta josta selvisi 182 euron lisävelka – mitä ihmettä? Asian selvittely on yhä kesken. Ulosottovirasto selvittää nyt paria muutakin merkintää pyynnöstäni. Vastauksia odottelen.

Kaikkiaan minulla oli neljä aiheetonta maksuhäiriömerkintää. Noiden selvittely on nyt vaiheessa. Luotan kuitenkin siihen, että merkinnät korjataan.

Tarkistakaa siis hyvät ihmiset luottotietonne aika ajoin. On ikävä yllätys kuulla kun vaikkapa vuokravälittäjä soittaa ja kertoo, että sinulla on maksuhäiriömerkintä, perijänä tällainen "naapuri" 🙂

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu