Tunnen itseni huonommaksi – sitähän minä olen?

Miksikö tunnen itseni teitä muita huonommaksi? Minusta tuntuu, etten ainakaan kaikkien mielestä sovi joukkoon. Syynä lienevät mielipiteeni jotka ovat paitsi kummallisia niin joskus varsin provosoiviakin.

Leo Mirala on todennut, että minut pitäisi sulkea tämän yhteisön ulkopuolelle. Tuo on käsitykseni mukaan yksi tapa kiusata: sulkea porukan ulkopuolelle – onko Mirala samaa mieltä, entä kukaan muu?
-voisiko olla fiksumpaa antaa "isällisiä neuvoja", ohjeita? Ystävälliseen sävyyn. Eikä heti haukkua?

Markku Huusko ansaitsee tädet pisteet!

Ainakin oletan, että hän olisi minut halutessaan voinut sulkea tämän ryhmän ulkopuolelle. Vaikka ikuisiksi ajoiksi. Huusko onkin korkeasti koulutettu fiksu mies joka kykenee ymmärtämään tällaisen "perushullun" joskus pikkaisen impulsiivistakin toimintaa. En aina toimi oikein. Pitääkö silti virheistä heti rangaista kuten Mirala ehdotti?

Seppo-Juha Pietikäinen meni asteen pidemmälle kuin Mirala – mielestäni. Hän eväsi minulta mahdollisuuden kommentoida kirjoituksiaan. Se hänelle sallittakoon. Tottakai myös Miralan mielenpurkaus on ymmärrettävä ja pitää sallia. Odotanhan itsekin kohtaavani sallimusta, ymmärrystä, suvaitsevaisuutta.

Pietikäiseltä olisi kiva kuulla mikä hänet sain noin "raivostumaan"? Itse olen todennut, että en moderoi blogiani. Se pätee yhä. Jokainen vastaa sanomisistaan – minäkin. En tule asettamaan koskaan edes Pietikäiselle kommentoinnin estoa blogeihini. Olen varma, että hänellä saattaa joskus olla järkevä mielipide johonkin sellaiseen asiaan josta kirjoitan. Hän ei kuitenkaan halua minun kommentoivan blogiaan – okei, kiitos ja tack…

Ai niin: Pietikäinen kertoo toimivansa asioiden puolesta. Minkä asioiden? Sopiiko sananvapaus muottiin?

Säännöt

Yhteiskunnassa ja yhteisöissä on hyvä olla säännöt. Hyvät ja toimivat säännöt mahdollistavat sananvapauden käyttämisen. Millainen mies minä olen? Kommentoi: Kannantanko sananvapautta?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu