Harkimo erosi kokoomuksesta -> hallituskokoonpano muuttuu!

Yksi tämän päivän kiihkeimpiä keskustelunaiheita on ollut Harry Harkimon ero kokoomuksesta. Harva on kiinnittänyt huomiota siihen mikä on ehkä merkittävin vaikutus joka tuosta erosta seuraa. Sitä ei ole huomattu vaikka Harry on sen ääneen mediallekin töräyttänyt, kuten kuvakin kertoo.

Harry-poika ei ryhdy miksikään oppositiopoliitikoksi. Uskottava se on, eikö?

Hallituksessa on siis nykyisin neljä puoluetta: Keskusta, Kokoomus, Siniset, ja "harkimolaiset", – vai -lainen? Ainakin on nyt kolmen puolueen ja yhden (minkä?) hallitus?

Harkimo on muuten parhaillaan TV:ssä. Ehkä tuossa lähetyksessä hän kertoo miten pääsi heti, muitta mutkitta hallitukseen. Rahalla, tahdonvoimalla, vai… onko kyseessä huijaus?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu