Olen köyhä. Kannan EU-ruokaa jätteeksi. En sitä syö?

Kansalaiset, med började (kirjoitetaanko se noin?). Arvatkaa mitä ("väärää") tein eilen? Menin ja kannoin biojätteeseen ruokaa joka varmasti oli yhä käyttökelpoista. Ihan avaamattomissa paketeissakin.

EU-ruokajakeluun pitäisi saada järkeä. Miksi koskaan ei kysytä minulta: mitä Sinä haluat. Totta – kun minulta kysytään niin iso ässä siinä olla pitää, jees! Onneksi osaan asennoitua… – tarkoitan: olen empatiakykyinen. Välillä minulta pyydetään mitä ihmeellisempiä asioita. No minä ainakin kuuntelen ja keskustelen. Kaikki eivät "osaa"?

Olen muuttamassa

VäliOtsikossa on syy siihen, että kannoin tuota ruoka-apua roskiin. Se oli: syyskuussa 2017 hakemaani EU-ruokaa. Siinä oli sellaista tavaraa, että oli kaapissa säilynyt tähän päivään saakka. Ruokaa on siis ollut riittävästi (minulla). No ainakaan en ole laihtunut, mikä on valitettavaa, mutta ei takaa mitään.

Vuokralla asun

Minulla oli joskus aikoinaan omistuksessani 50% kiinteistöosakeyhtiöstä ja sen lisäksi kaksi kiinteistöä joilla sijainneet omakotitalot olin vuokrannut. Katson tuon antavan minulle luvan puhua (tästäkin) ongelmasta.

Ongelma

Vuokra kahteen paikkaan. Kela ei maksa, kuka maksaa -> jäät vuokravelkaa. Saat maksuhäiriömerkinnän -> muutto liki mahdotonta jatkossa. Miten käytäntöä voisi muuttaa?

Itse joudun siis nyt alkavan toukokuun osalta maksamaan vuokraa kahteen asuntoon. Onneksi siinä onnistun. Tuo asia olisi mahdollista hoitaa sitenkin, että köyhä ei joutuisi maksamaan kahta vuokraa samanaikaisesti kun asuntoa vaihtaa. Miten se olisi mahdollista? Sanoin, että olisi mahdollista. Olen oikeassa.

Ehkä Harkimo tähän puuttuu tulevaisuudessa lähtemällä liikkeelle jo nyt?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu