Lääkäri totesi:"Juhani on hullu alkoholisti"

Ajokortti meni…

Niin siinä kävi. Menetin ajokorttini. En ole tästä asiasta kovin suurta ääntä pitänyt – sellainen ei vaan kuulu tapoihini(?). Nyt pitää tähän väliin todetan, eräälle lukijalle, että kyllä… toivon, että keskiviikoksi suunnitellut treffimme toteutuvat. Ymmärrän kyllä jos saan sinulta viestin, että… – tilanne on "muuttunut". Sillä ethän tiedä: olenko minä lintu vai kana 😉

50v. -tarkistus: Juhani on hullu alkoholisti

Menetin ajokorttini koska sen luokka on sellainen, että lääkärintodistus ajoterveydestä pitää toimittaa kun täyttää 50-vuotta. Jos minulla olisi vain B tai AB -kortti niin en olisi tuollaiseen tarkistukseen vielä joutunut. 

Lääkäri (yleislääkäri) kuitenkin sitten päätti, että olen muuten ajoterve, mutta olen "perushullu" alkoholisti. Saman tien varasin ajan psykiatrille joka totesikin, että minulla ei ole ajoterveyteen vaikuttavia mielenterveyden ongelmia. Ok – todistuksen toimitin poliisillekkin, joka myöhemmin kiisti sitä koskaan edes nähneensä. Tuolta osin asia on nyt KHO:n käsittelyssä. Kuvan (kuvakaappaus) verikokeen tulokset on otettu siksi, että minun pitää nyt osoittaa myös, että en käytä liikaa alkoholia. Mikä on sopiva määrä? Tiedän paljon töissäkäyviä jotka juovat alkoholia useammin kuin minä. Hyvästä syystä voin olla vuosia juomatta. Alkoholismiin erikoistuneen lääkärin vastaanotolle pääsen 24.5. – hyvä!

Nopeammin?

Totta – tämän asian käsittely vie nyt aikaa. Osin se on oma syyni. Minulla on ollut auto viimeksi vuonna 2015 eikä minulla ole mitään tarvetta ajaa. Teen hyvin vähän "töitä". Se vähä mitä teen on mahdollista hoitaa liki täysin netin kautta.

Minulla ei siis ole välitöntä tarvetta ajokortille. Poliisi päätti, että minun pitää toimittaa uusi yleislääkärin todistus viimeistään vuonna 2022. Minä haluan päätöksen siitä, että riittää kun toimitan psykiatrin ja alkoholismiin erikoistuneiden lääkärien todistukset.

Lisäksi vaadin, että poliisi myöntää, että olen psykiatrin todistuksen jo esittänyt – siinä on takuuvarmasti poliisin sormenjäljet.

Miten tässä "hullun professorin" nyt sitten käy?  (Helpompi kysymys: miten käy poliisin?)

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu