Pakkohoitoa ollaan lisäämässä!

Hallitus aikoo muuttaa pakkohoitoa koskevia säädöksiä. Muutosten myötä entistä suurempi ryhmä ihmisiä saa oikeuden päästä tahdonvastaiseen hoitoon. Yksi merkittävimpiä ryhmiä lienevät raskaana olevat päihdeäidit.

Toinen ryhmä jota lainmuutokset tulisivat ilmeisesti merkittävästi auttamaan ovat dementikot. He ovat saamassa oikeuden tarpeen mukaiseen asumiseen, hoitoon ja huolenpitoon. Nuo oikeudet heillä olisi ja yhteiskunnan pitäisi niistä huolehtia vaikkeivat he itse pystyisi asian eteen tekemään mitään.

Ilmeisesti lainsäädäntöä uudistetaan myös siten, että asunnottomien määrä tulee sitä myötä vähenemään. Ylipäätään ilmeisesti yhteiskunnalle tulee enemmän velvoitteita huolehtia heikompiosaisista. Muutosten myötä esim. jokaisella jonka itsemääräämiskyky on pitkäaikaisesti alentunut tulisi olemaan oikeus erityiseen suojeluun.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu