Aktiivimallista "paljastui" porsaanreikä

Työttömyysturvan aktiivimallista on "paljastunut" porsaanreikä – vai onko? Onko pikemminkin kyse siitä aika ajoin täälläkin väläyttelemästäni tosiseikasta, että meillä täällä oikeusvaltio Suomessa lainvalmistelu vain on yksinkertaisesti niin heikoissa kantimissa, että lakeihin jää väkisinkin tuollaisia "porsaanreikiä".

"Korjataan myöhemmin, jos on tarvetta" – kuka noin onkaan todennut?

Työeläkeyhtiö Varmassa ovat työttömien eläkehakemukset lisääntyneet noin 17%. Syyksi arvellaan sitä, että tuolta ajalta työttömän päivärahaa ei leikata. Itse uskallan veikata, että tämä nyt ilmi tullut "yllätys" ei jää viimeiseksi eikä ainakaan vähäisimmäksi aktiivimalliin liittyväksi "yllätykseksi" – tai no…

Oikeasti asia lienee niin, että Sipilä kumppaneineen tulee kokemaan vielä paljon yllätyksiä. Yllätykset olisi voitu välttää, mutta niin ei haluttu toimia. Turha yllättyä!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu