Kaikki kannattaa – aina!

Kaikki muistamme Donnerin todenneen mainoksessa: "lukeminen kannattaa aina." Se pitää varmasti paikkansa, ja näin mainosmielessä pitää todeta, että ainakin ne kirjat jotka minä olen kirjoittanut kannattaa lukea – ehkä ei kuitenkaan?

Mutta yksi asia on mikä kannattaa, onnistuneen sijoittamisen lisäksi, kannattaa saunoa. Saunominen vähentää riskiä saada aivoinfarkti (kuva, uutinen). Aikaisemman tutkimustiedon pohjalta, yhdistettynä tähän uuteen uutiseen, voinemme todeta: saunominen kannattaa aina.

Saunomalla voit vähentää riskiäsi saada aivoinfarkti. Niin ikään aiemman tutkimustiedon perusteella se, että saunoo vähintään kolme kertaa viikossa vähentää riskiä sairastua dementiaan, etenkin miehillä.

Voimme siis todeta: saunominen kannatta aina (ellei ole liian kallista).

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu