Olen pääosin tyytyväinen!

Me suomalaiset olemme tyytymättömiä moniin asioihin. KAKS teki tyytymättömyystutkimuksen. Itse voin rehellisesti sanoa, että olen kohtuullisen tyytyväinen kaikkiin saamiini palveluihin, kuten; lääkäripalvelut, TE-toimiston palvelut, Kelan palvelut, kunnan sosiaalitoimen palvelut, jne.

Kuten edellisessä blogikirjoituksessani totesin: "Olen outo ja erilainen" – ja sitähän minä kai nytkin olen kun väitän olevani kohtuullisen tyytyväinen. Aina en ole tyytyväinen saamaani palveluun – ei se kuitenkaan automaattisesti tarkoita, että palvelu sinällään olisi ollut jotenkin huonoa tai heikkolaatuista. Kysymys voi olla näkemyserosta tms.

Olen täysin avoimesti sitä mieltä, että saamani lääkäripalvelut ovat olleet 99%:sti hyviä. Aina joukkoon mahtuu "mätä omena" (vai mahtuuko?). Toisaalta ehkä olenkin vähän toisenlainen ihminen – erilainen (kummallinen) ihmistyyppi. Jos vaikkapa en saa  lääkäriaikaa niin teen selväksi sen, että "kyllä minä sen saan", ja sitten sen saan!

Pitää tässä yhteydessä todeta sekin, että lähtökohtaisesti luotan sekä poliisiin, että oikeuslaitokseen. Luotan noihin instansseihin siitä huolimatta, että  nekin joskus toiminnassaan epäonnistuvat. Olen siis yleensä heidänkin toimintaansa tyytyväinen, en tyytymätön.

Näen kaiketi monia asioita eri tavalla kuin muut yleensä. Olen todennut (kirjassani), että "näen ja kuulen asioita jotka muilta jäävät huomaamatta." Joku lienee ajatellut: se näkee ja kuulee harhoja – niin se ei kuitenkaan ole. Olen tätä joskus vapaavuoron puolellakin selittänyt. Välillä vaan tuntuu siltä, että ihmiset eivät: katsele, kuuntele, ajattele. Toisinaan pitäisi keskustella. Kukaan ei kuitenkaan voi olla aina oikeassa… vai voiko sittenkin?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu