Syrjintä, "Toimituksen poiminnat" – ja minä?

Ahaa – taas "PÖLLÖ JUHANI" kirjoittaa samasta aiheesta. Totta – niin kirjoitan. Markku Huusko pitää käsitykseni mukaan blogiaan yksityishenkilönä. Hänen kirjoituksiaan ei voi verrata esim. kolumneihin. Mikä mielenkiintoisinta, niin minunkaan kirjoituksiani ei voi rinnastaa mihinkään – ei edes mielipiteisiin. Tai toki voi, ja pitääkin. Kirjoitukseni, kuten tämäkin, on pelkästään mielipide (käsitys) ja kaukana totuudesta(?).?

Markulla (kenellä Markulla? riittääkö etunimi?) on yksinoikeus tieyttyyn asiaan, jonka voin todistaa, kun hän kirjoittaa vaikka "hevon paskasta" (mitä hän ei ole toistaiseksi tehnyt – odotan/oletan – tekevän)  niin hänen kirjoituksensa on parin tunnin sisään "toimituksen poiminnoissa".

(yksinoikeus oli vitsi)

Välillä oli pieni tauko, tässä taannoin. Arvelin, ja arvelen, että siihen olin syynä minä. Oikeuslaitoksen kautta tuli poikkeuksellisen paljon hakuja. Kiitos minulle. (olen mm. IT-ammattilainen)

Moni miettii, että miksi uskallan ylipäätään Markusta "pahaa" kirjoittaa. Syy on kaksinkertainen: en kirjoita pahaa. Ja kuten olen aiemmin maininnut niin ainakin Markku Huusko on ihan hyvä tyyppi. Kaikki Markut eivät ole.

Tällä hetkellä olen tyytyväinen: poliisi on ilmoittanut minulle, että sananvapauden rajoittaminen on tutkinnassa. Kuten myös epäilty syrjintä erään henkilön aseman perusteella.

– valitettavaa: on kuulemma listan häntäpäässä, menee kuukausia ennen ensimmäistä kuulustelua 🙁

KUITENKIN:

Pääasia että tutkitaan. Myönnän heti: olen alun alkujaan saattanut olle väärässäkin, mutta en usko… …kaikkea?

VARMA OLEN

Yhdestä asiasta olen 100%:n varma: minun juttujani, mitä ikinä kirjoitankin, en tule olemaan poiminnoissa.

Eri asia on se, että kirjoittamiani juttuja siellä saattaa tulla olemaan.

 

* * *

MAINOS

Suunnitelmissani on julkaista "Tinkimiehen rakkauskirja" sähköisesti 15.5. mennessä – mene ja tiedä :-/

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu