Kirjani alkaa olla valmis – hyvä?

No niin. Kuten olen täälläkin aika ajoin maininnut niin kirjoitan kirjaa. Tai itse asiassa olen sen jo kirjoittanut. Vielä pitää tehdä pieniä tarkistuksia, kirjoitusvirheiden korjaamisia, ja sen sellaista ennen kuin se on ihan julkaisukunnossa. Omalla nimelläni en tietenkään kirjaani rohkene julkaista. En vaikka se pitkälti onkin jonkinlainen omaelämänkerta – tai ehkä juuri siksi…

Tuo kirja käsittelee melko pitkälti yhtä oikeustapausta, mutta sivuaa jossain määrin myös psykologiaa/psykiatriaa. Raakaversio on ollut muutamalla koelukijalla ja heidät kommenttinsa ovat ainakin kirjoittajan, eli minun, mieltäni ylentäviä. Sitä en sitten tiedä kuinka paikkansa pitäviä ovat.

Koelukijoiden joukossa on ollut korkeakoulututkinnon suorittaneita, yliopistossa opiskelevia, ja ihan vaan ns. tavallisia tallaajia. Jos joku heistä tämän kirjoituksen huomaa, niin kiitoksia vaivannäöstä!

Tässä nyt muutamia koelukijoiden kommentteja:

"Tämä on kuin dekkari, niin jännittävä. Piti vähän katsella, enkä voinut lopettaa, ennenkuin olin lukenut 60 sivua!"

"Aivan erityisesti tykkäsin siitä ikävöinti-runosta.”

Kerronta on hyvin polveilevaa ja päiväkirjamaista, mikä on tyylinä mukava ja tuo elämäsi ikäänkuin 'lähelle'. On hyvä, että on paljon väliotsikoita, jotka ohjaavat aasinsilloille, kuten naapuriapu, menneet suhteet jne, koska muutenhan lukija menisi sekaisin.”

”Olet selkeästi älykkö, päättelijä faktojen perusteella. Kuten esimerkiksi tuo toisen kerroksen asumisasia. Tavan perusmaukka ei tuletuollaisia edes ajatelleeksi. Se, mikä on sinulle selkeää logiikkaa on monelle lukijalle jopa säikähdyttävää."

Niin se tarina Somasta ynnä muusta. Se oli soma tarina, kerronta oli sujuvaa ja sitä luki mielenkiinnolla."

Että sellainen teos tarkoitus saada sähköisenä julkaistua tässä kuussa ja paperiversiona heinäkuussa.

Uusikin teos on jo työn alla. Tavallaan se on jatkoa, ja onkin, kertoen useammasta oikeustapauksesta.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu