Ministeri: ei ole rahaa eläkeläisille!

Minulla oli tänään tilaisuus tavata ministeri Sanni Grahn-Laasonen (kuva). Kerroin hänelle mm., että lähetin hänellekin tänään sähköpostitse kirjani, ja esitin toivomuksen, että hän sitä  vilkaisisi, kuten hän tottakai lupasikin tehdä. Olisihan ministerin ollut hölmöä sanoa: en sun kirjastasi lue yhtään sanaa – tai jotain muuta vastaavaa.

Kysyin hänen näkemystää tuohon asiaan jota sivuten jo tänään aamulla (5:55) bloggasin.

Kysyin siis: Antti Rinne (sdp.) on luvannut pienituloisten eläkeläisten eläkkeisiin 100 euron kuukausikorotuksen. Olisiko mielestäsi viisaampaa käyttää tuo raha vaikkapa köyhien perheiden lasten opiskelun tukemiseen?

Sikäli kuin ministerin vastauksen oikein ymmärsin niin se oli; Rinne on luvannut eläkkeisiin n. 1,4 miljardia. Minkä 1,4 miljardia? Ei meillä ole tällä hetkellä käyttää tuollaista summaa mihinkään. Jos tuollainen summa olisikäytettävissä, niin pitäisi tottakai tarkastella sitä, mihin tuo raha kipeimmin tarvittaisiin.

* * *

Oma kantani Sannin vastauksen perusteella on: Sanninkin mielestä Antti Rinteen lupaus on pelkkää populismia.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu