Susanna Koski (kok.), SOTE, ja köyhän tietokone?

Onko hallituksella edessään pahemmanlaatuinen SOTE-ongelma kun enemmistö murenee? Susanna Koski on nimittäin ilmoittanut "pesevänsä kasvojaan" äänestämällä SOTEa vastaan. Miten niin; kyseessä olisi kasvojen peseminen?

Koski sai hiljattain naamansa melko täyteen "kuraa" kun meni A-Studiossa kertomaan, että hänellä on rajoitteita. Hän ei kertonut mitä nuo hänen rajoitteensa ovat, mutta ilmeisesti ainakin jonkinlaisesta empatiakyvyn puutteesta on kysymys.

Kosken A-studiossa lausumaan viitaten ymmärrän hyvin, että hän ainakin on ollut kannattamassa kansanedustajien sopeutumiseläkkeistä luopumista. Hänellä kun on sitä "lisäarvoa" jota voi edustajanuransa jälkeen myydä. Nyt hän mitä ilmeisemmin pyrkii hankkimaan lisäarvoa asettumalla omaa puoluettaan vastaan.

Koskella lienee ajatuksissaan muutakin. Rohkenen väittää, että hän ei ensi eduskuntavaaleissa ole kokoomuksen ehdokkaana. Siirtyykö hän sitten perussuomalaisiin vai demareihin – kas siinäpä kysymys!

Koskelle olisi ollut, ja olisi ehkä vieläkin, sen sijaan, että asettuu SOTEa vastaan, järkevämpää kustantaa eräälle "rajoitteiselle työttömälle" tietokone. Väitän, että Koskelta tuollainen tarvittava kolmesataa euroa kyllä löytyisi.

SOTEn kaksi keskeistä tarkoitustahan ovat: oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden edistäminen. Sekä tottakai myös tuo paljon puhuttu kustannusten nousun hillitseminen – ei siis kustannusten laskeminen.

On hallituskin tehnyt virheen, mutta se ei ole uutta. Hallitus on SOTE-asiassa tekemässä saman virheen kuin mm. aktiivimallissa: säädetään laki, katsotaan miten toimii, korjataan virheet sitten myöhemmin. Joopa joo!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu