Huono otsikko: Seksi lapsen kanssa on aina raiskaus

Tässä juuri oli toimituksen poiminnoissa blogikirjoitus otsikolla: Seksi lapsen kanssa on aina raiskaus. Tuo osoittaa, että moni mieltää seksin tarkoittavan aina yhdyntää, tai vastaavaa. Kysymys kuuluukin: voiko seksiä (lapsen kanssa tai muuten) harrastaa muutenkin kuin olemalla yhdynnässä.

Olen joskus kertonut "urbaanilegendasta" jossa mies tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä koska oli ottanut kiinni tämän yöpaidasta. Vastaavasti on eräs mies tuomittu lapsen halaamisesta. Jotta lapsen seksuaalisen hyväksikäytön tunnusmerkit nykyisen lain mukaan täyttyisivät niin aikuisen tarkoituksena pitää olla pyrkimys saada tapahtuneesta seksuaalista kiihotusta. Tässä tapauksessa niin ei ollut. – kun olette lukeneet selosteen niin lienette samaa mieltä?

Sen sijaan tässä tapauksessa on selvää, että nuorella miehellä oli vähintäänkin erektio koko ajan?

Entä sitten, jos tässä tapauksessa sukupuolet olisivat olleet toisinpäin?

Lähtökohtana pitää tottakai olla: oikeuden päätös on aina oikein? – – Olipa siis asia: mikä tahansa.

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu