Köyhän euro on 20 senttiä?

Tuli taas katsottua uutiset. Siniset ja vihreät olivat äänessä. Selväksi tuli ainakin se, että köyhän euro on kaksikymmentä senttiä. Noin ajatellen naisen on kannattavampaa mennä töihin jos ei ole köyhä – saahan hän sen kuuluisan 80 senttiä siinä missä mies saa 110?

Perustulo jokaiselle… – kannatan ajatusta. Se pitää toteuttaa HETI NYT KIITOS!

Olen itsekin köyhä. Olen myös työkyvytön, paitsi vakuutuslääkäreiden mielestä. Oma lääkärini on jo vuosia ollut toista mieltä. TOTTA KYLLÄ olen aina välillä jopa täysin työkykyinen.

PAKKO(?) sanoa: minuun ei kannata luottaa. Siitä johtuen olen tehnyt päätökseni viime vuoden lopulla. Tuo päätös on luettavissa kotisivullani ja se kuuluu: "Olen lopettanut kaikenlaisissa asioissa avustamisen ja asiamiehenä toimimisen"

Toimin kuitenkin – kyllä joo, mutta tuloksia en nykyisin lupaa. Mutta takaisin asiaan: kannatan kansalaispalkkaa. Sen avulla voisimme saada tulonsiirrot kohdalleen. Kansalaispalkka edellyttäisi verotuksen kiristämistä, tavallaan. Kansalaispalkka kuitenkin takaisi sen, että köyhäkin saisi joka eurosta, jonka työllään ansaitsee, käteensä ainakin naisen 80 senttiä.

Naiset eivät, eikä kukaan muukaan, aina saa käteensä edes sitä 20 senttiä.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu