Aina ei kannata maksaa – koska ei ole pakko, "muut maksaa…"

Kuten olen aiemminkin kertonut niin joskus viranomaiset yrittävät laskuttaa (tavallisia) asiakkaitaan virheellisesti. Köyhän – siis kaltaiseni vähävaraisen – on mahdollista kuitenkin välttää paljon tuollaisa "turhia" laskuja. Totta on, että harvoin ihmiset saavat sellaisia laskuja joista on kysymys tuolla: yrittävät laskuttaa -linkin takana.

Sen sijaan varmasti moni köyhä eläkeläinen on saanut sairaanhoidon laskuja. Itsellenikin taannoin kolahti luukusta pari sinänsä ihan aiheellista laskua. Vaadin asiakasmaksulain perusteella laskujen poistamista. Lisäksi kirjelmöin asiasta perusturvatoimelle joka päättikin, kuinka ollakaan, maksaa laskut käyttäen maksamiseen sairausavustusten lahjoitusrahaston korkovaroja.

Noin siis kävi tällä kertaa. Minä säästin reilut 60 euroa kun "sain suuni auki". Eläkeläisillä taitaa usein olla ongelmana, että ei saada ns. suuta auki vaan elää kituutetaan ja maksetaan kaikki, ja sitten valitetaan rahapulaa. Pitää nyt vielä todeta, että kyllä Rinteen köyhille eläkeläisille ehdottama sata euroa minullekin kelpaisi.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu