Annoin itselleni kuukauden mittaisen kirjoituskiellon

Moniko seuraa vapaavuoroa? Olenko minä sanani mittainen mies? Muistaako joku, että toukokuussa asetin itselleni kirjoituskiellon (kuva). Tuo kielto oli kuukauden mittainen. 

US:n taholta sitten minulle asetettiin totaalinen kielto joka oli pakko pitää. Kielto onneksi poistettiin juurikin ajoissa, kuten olin pyytänyt. Ehkä minulla kuitenkin pitäisi olla ikuinen (joskin laiton) kielto kirjoittaa?

Tuon viimeisen kiellon jälkeen olen US:n toimitusta kehunut. Itse asiassa en tiedä kenelle kehut tarkalleen ottaen kuuluisivat. Yksi asia mitä toivon on, että US:n säännöistä ja alustan kehittämisestä voitaisiin käydä keskustelua.

KESKUSTELU

Se voidaanko keskustelua käydä, ja kehitetäänkö tätä sinänsä varsin hyvää blogialustaa on kiinni US:n johdosta. Henkilökohtaisesti en halua sietää sitä, että joku on automaattisesti esim. nostoissa enkä minä pääse nostoihin edes hyvillä jutuilla. Sen sijaan "joku" (lue:minä) kyllä pääsenkin. Se on ikävä juttu, Se on… [poistettu].

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu