Toimiiko verottaja oikein? (Halvat huvit?) :-D

Verottaja perii minulta maksua siitä, että neuvoo minua. Toki hyvin pientä maksua, mutta maksua kuitenkin. Toimiiko verottaja oikein periessään minulta puhelumaksua joka tosiasiassa menee verottajan operaattorille? Olisiko mahdollista, että verottaja ostaisi kaltaisiani soittelijoita varten muutaman kännykän – vaikka ihan prepaid liittymillä varustettuina?

 

* * *

Eduskunnan oikeusasiamiehelle ……………………………….. 26.6.2018

 

Olen tänään soittanut verottajan 029 alkuiseen numeroon 7 min. 42 sek. kestäneen puhelun.

Hallintolain mukaan palvelun tulee olla maksutonta: https://www.oikeusasiamies.fi/fi/-/viranomaiset-tarjoavat-edelleen-lainvastaisesti-maksullisia-puhelinpalveluja

Koska minulla on puhepaketti joudun maksamaan tuosta lisäkuluna puhelun mpm-hinnan. Onko oikein, että tuolloin palvelu on maksullinen, vaikka maksu onkin pieni?

Mielestäni palvelua voi pitää maksullisena jos se nostaa tosiasiallisesti puhelinlaskuani. 0800-numerotkin on keksitty.

Vaihtoehtoisesti verottaja voisi tarjota esim. 044-, 045-, 046-, 050-, 0400-, 0500-, tms. numeroa johon voisin soittaa maksutta.

Mielestäni verottajan ei pitäisi periä minulta maksua koska liittymässäni on rajaton puheoikeus paikallispuheluihin ja vastaviin.

Toimiiko verottaja oikein?

 

Juhani Vehmaskangas
Pori, p. 045 2345936

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu