Kaikenlainen syljeskely "Lauran" päälle pitää lopettaa!

Okei… Laura Huhtasaari on siis joutunut ilkivallan; loukkauksen ja pilailun kohteeksi. Tuollainen toiminta, niin fyysinen kuin psyykkinenkin, pitää saada sivistysvaltiosta loppumaan! Onko Suomi sellainen valtio?

Jotta tuollainen typerä jekkuilu saadaan loppumaan pitää jokaisen kansalaisen hankkia taskunpieleensä kiinnitettävä pikkuinen videokamera (kuva). Kamera ei ole kallis (alle 30€) ja sen voi kytkeä olemaan päällä jatkuvasti, tai vain silloin kun ääntä on yli 65 dB.

Suosittelen, että mahdollisimman moni tuollaisen hankkii – se nähkääs takaa osaltaan sen, että hölmöt pellet jäävät "harmittomasta pilailustaan" kiinni ja ihmiset saavat olla paremmin rauhassa.

Lakiakin pitäisi muuttaa…

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu