Minulla on ongelma?

Minulla on asiakas jolle poliisi ei suostu kirveellaäkään antamaan henkilökorttia. Asiakas on asunnoton, ja ilman postiosoitetta. Lain mukaan tuollaiselle henkilölle pitää henkilökortti myöntää ellei hän ole 28-30 vuotias mies joka ei ole käynyt kutsunnoissa.

Asiakkaani on 27-vuotias. Lisäksi hänelle on pariin kertaan luvattu myöntää matkustusoikeudeton henkilökortti. Tuollainen henkilökortti hänelle on myönnettykin. Hän onkin sitä yrittänyt Turun poliisilaitokselta käydä hakemassa, mutta ei sitä ole hänelle kuitenkaan annettu. Selväksi on tullut, että kortti on jo olemassa. Turun poliisi sitä vaan jostain syystä säilyttää.

Suomi on: oikeusvaltioo!(?).

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu