Onko uusi Taxilaki onnistunut?

Mahdollistaako uusi taksilaki ryöstöhinnoittelun. Mitä uusi laki merkitsee Kela-kyydeille?

Kaikki tietävät, että monessa kunnassa ollaan ongelmissa ns. Kela-kyytien kanssa. Miksi uuden huonon järjestelmän rinnalla ei voitu säilyttää vanhaa ja toimivaa – ainakin toistaiseksi?

Onhan toki Kela-takseissa se hyöty, että asiakas tietää etukäteen paljonko kyyti tulee maksamaan, jos vaan onnistuu Kela-taksin saamaan, ajoissa.

PORI JAZZ

Miten taksit hinnoittelevat palvelunsa suurissa tapahtumissa kuten Pori Jazzien aikaan nyt kun hinnoittelu on vapaata? Jos tahdot varmuudella tietää paljonko kyyti maksaa niin sovit siitä etukäteen, tai tilaat taksin virallisesta numerosta josta saat julkista hinnoittelua noudattavan taksin.

Jos et huomaa mitään sopia ja otat taksin tolpalta, tai lennosta, niin hinta voi olla "mitä vaan".

KULJETTAJAT

Mikkeliläinen POP-taksiyhtiö on palkkaamassa eri kuntiin, kuten Poriin, taksinkuljettajia ajamaan mm. Kele-kuljetuksia. Siinä kun yritys on havainnut selkeän markkinaraon. Poriin yritys pyrkii löytämään porilaisia kuljettajia.

Kuljettaja voi nykyisin kuitenkin olla mistä tahansa. Paikallistuntemus pitää toki kokeessa osoittaa, mutta tuon tuntemuksen voi osoittaa vaikkapa Kuhmossa ja ajaa taksia sitten Helsingissä – kenen etu se on?

HOMMA TOIMII?

Miten siis homma toimii? Hyvin, vaiko huonosti? Pitäisikö jotain tehdä heti, ja jos niin mitä?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu