Koko maa pidettävä asuttuna!

YLEn taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 4/5 suomalaisista on sitä mieltä, että koko maa on pidettävä asuttuna tukemalla syrjäseuduilla asumista. Tutkimuksen perusteella tulos on siis selvä ja kiistaton: valtion pitää turvata palvelut koko Suomen asuttuna pitämiseksi.

Tutkimustulos antaa aihetta pohdintoihin – pitäisikö esim. asumisen tukemista muuttaa siten, että se paremmin mahdollistaisi asumisen myös syrjäseuduilla. Pitäisikö asumista tukea tasapuolisesti riippumatta siitä missä kukin asuu -> tyyliin: yksiöön tukea 500e/kk yksin asuvalle. Jos sitten onnistuisi saamaan asunnon hintaan 300e/kk jostain syrjäseudulta niin itse siitä hyötyisi tuon erotuksen.

Olisiko järkevää tukea samaan tapaan myös omistusasumista. Onko ideaa siinä, että tuetaan Suomen asuttuna pitämiseksi vain vuokra-asumista maksamalla suuria asumistukia välillisesti sijoittajille?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu