Petteri Orpo: Afrikkaan pitää syytää miljardeja euroja!

Petteri Orpo otti hiljattain kantaa siihen miten Afrikan kansoja pitäisi auttaa. Orpon näkemys on, että nykyisenkaltainen näpertely turvapaikkajärjestelmän kanssa ei ole järkevää. Odotettavissa on, että Afrikan väkiluku tuplaantuu melko lyhyellä aikavälillä.

"Avun Afrikalle pitäisi olla massiivista" toteaa Petteri Orpo, sekä: "Euroopan investointipankin kautta lainoitetaan ja taataan lainoja Afrikan maille." … "mikäli Afrikan tukemisessa ei onnistuta riittävän hyvin seuraukset voivat olla vakavat." Päätelmänään Orpo toteaa, että ellei tuki Afrikkaan ole riittävää seuraukset voivat olla vakavat. Ihmiset lähtevät liikkeelle jos omassa kotimaassa ei yksinkertaisesti voi nähdä tulevaisuutta. Muuttoliike voi olla kokonaisuudessaan aivan jotain muuta kuin mitä nähtiin vuonna 2015.

Miten tukea Afrikan maita?

Itse näen liki täydellisenä virheenä sen jos nykyisenkaltaista Afrikkaa lähdetään tukemaan miljardeilla. Sodan jälkeen Suomessa tilanne oli sellainen, että perheissä oli tyypillisesti kymmenkunta lasta. Suurimmalle osalle lienee tuttu sananlasku: lapsi tuo leivän tullessaan. Tuollainen ajattelu lienee vallalla Afrikassa nyt. Siihen pitäisi puuttua. Ongelmat vain lisääntyvät jos Afrikan väestö kasvaa kuten tällä hetkellä. Sitä ei pidä tukea!

Sen sijaan, että suunnattaisiin miljardituet Afrikkaan mahdollistaen nykymallin mukaisen väestönkasvun pitäisi Afrikan tukemisessa keskeiseen sijaan saada suomalaistyyppinen sodan jälkeinen kahden lapsen politiikka. Tukea pitäisi suunnata koulutuksen ja yritystoiminnan rinnalla myös raskauksien ehkäisyyn.

Kahden lapsen politiikka!

Pitäisi pyrkiä tekemään mahdolliseksi se, että afrikkalainen perheenäiti pärjää kahden kolmen lapsen turvin. Keskeisenä tukikeinona Afrikkaan pitäisi olla väestöräjähdyksen ehkäiseminen kaikin järkevin keinoin – tarkoitan mm. ilmaisia sterilisaatioita, kastraatioita, ja muutakin ehkäisyä. Sekä niiden perheiden tukemista joilla ei ole liikaa lapsia.

Afrikkaan tulee pyrkiä saamaan voimaan järkevä kahden lapsen politiikka. Sen mahdollistaminen sen sijaan, että tuettaisiin väestöräjähdyksen mahdollistamista miljardeilla olisi mielestäni järkevää. Tästä on paha olla eri mieltä. Jos joku kannattaa nykyisen kaltaisen väestöräjähdyksen tukemista niin hän on…

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu