Sipilä: kevennyksiä köyhille!

Juha Sipilä (kesk.) on luvannut, että valmisteilla olevassa budjetissa kevennyksiä suunnataan pieni- ja keskituloisille. Lisäksi hänen mukaansa tarkoitus on korottaa pienimpiä päivärahoja ja takuueläkkeitä. 

Hyvä juttu, että rahaa suunnataan pienimpiin tuloluokkiin, sieltä se varmimmin menee heti kulutukseen ja auttaa elvyttämään taloutta lisää.

Omasta mielestäni verotukseen ei pitäisi tehdä minkäänlaisia muutoksia vaan pitää mm. valtion tulovero kaikilta osin ennallaan. Kunnallisverotuksenkaan vähennyksiin ei ole syytä millään tavalla puuttua. Joka tapauksessa kulutukseen tulee lisää rahaa mm. palkankorotusten kautta.

Kun verotusta ei millään tavalla kevennetä niin saadaan rahaan valtionvelan maksuun, tai vaikkapa sitten säästöön tulevia huonompia vuosia varten. Ei tämä hyvin alkanut nousukausi kuitenkaan loppuun saakka kestä.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu