Suomalaisia kanteluita -> huonolla menestyksellä?

Me suomalaiset teemme joka vuosi tuhansia kanteluita laillisuusvalvontaviranomaisille. Käytämme siten meille laissa suotua oikeutta ja mahdollisuutta saattaa viranomaisen virheellinen toiminta laillisuusvalvontaviranomaisen tutkittavaksi.

Paljon hämmästelyä herättää ainakin aika ajoin se, että miten ihmeessä suomalaiset ovat niin tyhmiä(?), että vain murto-osa kanteluista johtaa toimenpiteisiin. Ehkä laillisuusvalvontaviranomaisten olisikin syyttä RYHDISTÄYTYÄ!(?)

Ryhdistäytyminen

Miten oikeuskansleri ja oikeusasiamies sitten voisivat ryhdistäytyä? He voisivat vaikkapa osana vuosikertomustaan, tai vaikkapa www-sivuillaan aika ajoin, julkaista sellaisia kanteluita jotka eivät ole aiheuttaneet mitään toimenpiteitä – niitä voisi olla mielenkiintoista lukeakin?

Avitan laillisuusvalvojia

Koska laillisuusvalvontavirastoista tuskin tulee löytymään resursseja tuollaiseen toimintaan niin olen päättänyt heitä hivenen avittaa. Julkaisen omilla sivuillani muutaman "peruskantelun" jotta itse kukin voi jollain tavalla päätellä, että miksi kanteluista aina välillä tulee ns. nahkapäätöksiä.

P.S. Toivon, että en nämä kantelut julkaisemalla loukkaa ketään. Kiitos!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu