Aktiivimalli toimii!

Uusimmat tilastotiedot sen kertovat: aktiivimalli todellakin toimii. Aktiivimallin ansiosta Suomi säästää. Iäkkäistä, eli ikäluokastani ja sitä vanhemmista, vain 10% on onnistunut saamaan töitä aktiivimallin edellyttämällä tavalla sen jälkeen kun työttömyysetuutta on leikattu. HYVÄ!(?)

Aktiivimallin avulla on siis onnistuttu leikkaamaan sitä rahamäärää joka muuten kulutettaisiin. Ellei aktiivimallia olisi käytössä niin talouskasvu Suomessa olisi pikkaisen suurempaa kuin mitä se on nyt. Onnittelut siis hallitukselle: saivat mitä halusivat; lisää "ilmaista" työvoimaa – miksikö?

Pitää muistaa: Sipilällä on yrittäjätausta, ja hän on miljonääri. Mitä sellainen voi ymmärtää? Anteeksi… onhan hän myös insinööri, ja osaa piirtää prosessikaavioita, kuten minäkin 🙂

Nyt kyllä mietin: osaanko enää mitään?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu