Saako saunassa asua?

Eduskunta on päivittänyt ohjeitaan. Jatkossa kansanedustajan tulee toimittaa vuokra-asunnostaan sekä vuokra-sopimus, että isännöitsijän-todistus. Hyvä niin. Roskiksen vuokraaminen osoitteella ei jatkossa riitä.

Olen itsekin ollut vuokran-antajana aikoinaan. Eräässä asunnossa jota vuokrasin oli 72 neliötä. Jotta vuokralainen sai täyden asumistuen niin minä huijasin Kelaa: merkitsin vuokrasopipmukseen: asunnon pinta-ala 58 neliötä.

Nykyisin ei tohon tapaan ole tarpeen valehdella koska neliörajat ovat poistuneet – hyvä!

Miten sitten tehdä rahaa?

Juurikin niin: vuokraa sauna, tai vaikka autotalli, jollekin joka saa siihen tukea. Ei Kela tarkista onko asunto asunto. Riittää kun on vuokranantaja joka maksaa verot – maksaako – vuokratulosta. Vuokrasopimus pitää olla!

Minullakin on juuri nyt huone vuokrattavana: 300e/kk. Yksi ehto on – kysy!

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu