Kysely kiusaamisesta

Onko sinua kiusattu? Vastaa tähän kyselyyn!

 Kirjoitin eilen kiusaamisesta, jälleen kerran. Onko sinua kiusattu, kuten varmasti jokaista – kuinka usein? Laadin asiasta lyhyen epätieteellisen kyselyn jonka tulokset pyrin jossain vaiheessa sitten täällä jopa julkaisemaan.

Kyselyssä voit nimettömästi kertoa onko sinua kiusattu ja kuinka usein?

Yksi vastausvaihtoehto siihen, että missä on kiusattu on keskustellessa. Tuolla tarkoitan ihan normaalia juttelua kaveripiirissä tai muuten, en siis mitään nettikeskusteluita.

Selkään puukottamisella tarkoitan tilanteita joissa kaksi tai useampia henkilöitä keskustelevat jostakin ulkopuolisesta joka ei ole paikalla ja ainakin yksi henkilöistä pyrkii kommenteillaan jollain tavalla loukkaamaan sitä henkilöä joka ei ole paikalla kuulemassa. Tyypillinen esimerkki: "Se on tehnyt sitä ja tätä…" josta toinen kysyy: "Mistä tiedät?". Vastaus voi olla vaikkapa: "Kysy siltä itseltään", tai sitten kerrotaan vastauksena jotain huhupuhetta jonka totuudesta 'ollaan varmoja'. Keskeistä asiassa on tarkoitus jollain tavalla loukata ulkopuolista.

Hyvät lukijat – vastatkaapa nyt tähän pieneen kyselyyn niin saadaan tietää kuinka laajamittaista kiusaaminen todellisuudessa on. Ja vastaaminen tapahtuu siis tottakai täysin anonyymisti.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu