Kyllä kansanedustajakin voi asua saunassa!

Perussuomalaisten kansanedustajat Ville Vähämäki ja Teuvo Hakkarainen ovat asuneet pitkään asumiskelvottomassa asunnossa: saunassa. Vähämäki on kertonut antamassaan selvityksessä, että hän ei tietänyt, etteivät ko. asunnot ole asumiseen soveltuvia – Teuvo Hakkaraineen peesaa.

Tuollainen saunahuoneisto voi olla esim.: takkahuone, pesuhuone, ja löylyhuone. Ainoa ongelma, jonka vuoksi ko. tila ei ehkä ole asumiskelpoinen on, että ikkuna on liian pieni tai puuttuu kokonaan. Tuosta seuraa, että takkahuonetta ei voida rakennuspiirustuksissa osoittaa esim. makuuhuoneeksi, jollaisessa asuminen olisi sallittua.

Suomessa on paljon vastaavia tiloja. Tiloja jotka eivät täytä asumisen laatuvaatimuksia. Noissa asunnoissa vuokralla asuu köyhiä suomalaisia, kuten mm. opiskelijoita. Erilaisilla kikkailuilla tuollaisiin asuntoihin on mahdollista saada mm. asumistukea.

Ilmitulleen väärinkäytöksen tulisikin johtaa siihen, että ainakin kaikki asunnot joihin on myönnetty asumistukea, ja niiden neliömäärät, tutkittaisiin. Varmaa on, että laittomia asuntoja tulisi ilmi paljon, siis PALJON!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu