Magneettistimulaatio – yksi tulevaisuuden hyvä hoitomuoto!

Uutisissa kerrottiin eilen uudesta hoitomuodosta erilaisiin aivoperäisiin sairauksiin. Kyseessä on magneettistimulaatiohoito josta potilas voi saada avun mm. masennukseen tai hermokipuun.

Kehitys kehittyy, kuten on tapana sanoa. Koko ajan löydetään uusia sairauksia, ja kehitetään uusia entistä parempia hoitomuotoja niin vanhoihin kuin uusiinkiin sairauksiin. Samaan aikaan toisaalta hämmästellään ja kummastellaan sitä, että miksi terveydenhuollon kustannukset jatkuvasti kasvavat.

Kun edellä mainittu yhdistetään siihen, että yhteiskunta kuormittaa jäseniään koko ajan enenevissä määrin, ja lisäksi väestö vanhenee vanhenemistaan, niin kustannusten nousua ei pidä lainkaan hämmästellä – päinvastoin!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu