Pohjois-Korean ydinaseuhka

Pohjois-Korean johtaja Kim Jong Un on luvannut, että Pohjois-Korea luopuu ydinaseistaan. Tuo lupaus yllätti monet muut maat. Tuon lupauksen jälkeen on aika ajoin saatu kuulla tiedustelutietoja joiden mukaan Pohjois-Korean toiminta viittaa siihen, että maa ei ole luopumassa ydinaseistaan.

Onko siis Kim Jong Un valehtelija, ja jos hän sitä on niin miksi? Miksi USA:n Trump oli häntä heti valmis uskomaan ja luopumaan mm. sotaharjoituksista Etelä-Koreassa?

Eikö toistaiseksi olisi varmempaa vain luottaa siihen tietoon, että Pohjois-Korealla on ydinaseita eikä se ole niistä ainakaan toistaiseksi luopumassa vaikka niin lupaakin. Pohjois-Korea lupaa noin jotta saisi lievennyksiä maahan kohdistettuihin pakotteisiin, ja muutakin apua.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu