Pohjois-Korean ydinaseuhka

Pohjois-Korean johtaja Kim Jong Un on luvannut, että Pohjois-Korea luopuu ydinaseistaan. Tuo lupaus yllätti monet muut maat. Tuon lupauksen jälkeen on aika ajoin saatu kuulla tiedustelutietoja joiden mukaan Pohjois-Korean toiminta viittaa siihen, että maa ei ole luopumassa ydinaseistaan.

Onko siis Kim Jong Un valehtelija, ja jos hän sitä on niin miksi? Miksi USA:n Trump oli häntä heti valmis uskomaan ja luopumaan mm. sotaharjoituksista Etelä-Koreassa?

Eikö toistaiseksi olisi varmempaa vain luottaa siihen tietoon, että Pohjois-Korealla on ydinaseita eikä se ole niistä ainakaan toistaiseksi luopumassa vaikka niin lupaakin. Pohjois-Korea lupaa noin jotta saisi lievennyksiä maahan kohdistettuihin pakotteisiin, ja muutakin apua.

0
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja. Entinen heikompien auttaja, siitä kiitos Sonjalle.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu