SOS – kaatuuko hallitus aborttiin?

Ulkoministeri Timo Soinin osallistuminen taannoin abortivastaiseen mielenosoitukseen on nyt johtanut luottamusäänestykseen. Mikäli Soini ei saa luottamusta uhkaavat siniset lähteä hallituksesta – miten siis käy kun ainakin jotkut hallituspuolueiden jäsenet ovat ilmoittaneet, että eivät äänestä Soinin puolesta.

Tuskin muutama rivistä lipeävä hallituspuolueen jäsen onnistuu "venettä kaatamaan" – siitä pitävät huolen kristillisdemokraatit jotka ovat Soinin puolella. Kristillisdemokraatit siis takaavat, että nykyhallitus jatkaa…

Siniset tekivät varsin rohkean liikkeen kun ilmoittivat, että lähtevät hallituksesta jos Soini ei saa luottamusta. Kysyä pitääkin, että miksi siniset noin päättivät? Päätös oli mahdollinen, ja jopa järkevä, koska uudet eduskuntavaalit ovat ovella. Jos uusiin vaaleihin olisi vaikkapa kaksi vuotta, tai enemmän, niin tuskin siniset olisivat noin jyrkkiä?

Pitää siis lopuksi päätellä, että uhkaus lähteä hallituksesta jos Soini ei saa luottamusta ei ollutkaan rohkea veto.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu